BÜYÜK ÖNDER ATATÜRK´Ü ANIYORUZ

10 Kasım sadece Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü anma değil, aynı zamanda onun gösterdiği hedefleri tekrar hatırlama ve ülkemizi muasır medeniyetleri seviyesinin üzerine çıkarma azmimizin tazelendiği gündür. Türkiye Cumhuriyeti; bu doğrultuda sanayisiyle, ekonomisiyle, eğitimiyle ve yapılan bilimsel çalışmalar ile muasır medeniyet seviyesinin üstüne çıkma konusundaki hedefine doğru emin adımlarla yürümektedir.


Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ahirete irtihalinin 84. yılında ilçemizde düzenlenen törenle anıldı.

İlçe merkezimizdeki Atatürk Anıtına Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığı çelenklerinin sunulmasının ardından, saatler 09.05'i gösterdiğinde sirenler eşliğinde saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşımız okundu.

Buradaki törenin ardından anma programı Kaymakamımız Salih AĞAR, Belediye Başkanımız Yunus AKGÜL, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz İbrahim Hakkı YEĞİN ve kurum müdürlerimiz, öğrencilerimiz ve vatandaşlarımızın katılımıyla Sabahat-Mesut Yılmaz MYO'da gerçekleştirilen programla devam etti.

Günün anlam ve önemine ilişkin konuşmalar yapıldı, sinevizyon gösterimi sunuldu, 10 Kasım temalı yarışmalarda dereceye giren öğrencilerimizin ödülleri takdim edildi. Türkçe Öğretmeni Handan ÜNAL tarafından hazırlanan oratoryo ve Müzik Öğretmeni Serhat ÇAKICI yönetimindeki öğrenci korosu ile program sona erdi. Programda emeği geçen Okul Müdürümüz Erkan KATKICI, Müdür Yardımcısı Tuğba EROL - Güllü ŞENGÖR,  Öğretmenlerimiz İbrahim SÜRÜCÜ, Serhat ÇAKICI ve Handan ÜNAL'a teşekkür ederiz.

14-11-202214-11-202214-11-202214-11-202214-11-202214-11-202214-11-2022



Kaynak: Abana Kaymakamlığı
Yazdır

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin



  Beğen | 0  kişi beğendi